Rób zdjęcia z inną osobą

Prześlij swoje zdjęcie i drugie zdjęcie, do którego masz prawa, i pozwól Myimg stworzyć idealny moment na zdjęciu.

Prześlij obraz

Opisz swój pomysł

Wygenerowany obraz

Twoje dzieło pojawi się tutaj
Preview Icon

Ostatnie pokolenia

    Ostatnie pokolenia

      Stwórz jeden ze swoich najbardziej niesamowitych momentów w życiu

      Realistyczne generowanie wspólnych zdjęć

      Dzięki zaawansowanej technologii AI Myimg inteligentnie analizuje dane twarzy z Twojego zdjęcia i z drugiego zdjęcia, aby wygenerować realistyczne zdjęcie, dbając o idealne dopasowanie wszystkich szczegółów, tak by nic nie wyglądało nie na swoim miejscu.

      Różne opcje wspólnych zdjęć

      Wybieraj spośród szerokiej gamy typów zdjęć i scen z drugim zdjęciem. Niezależnie od tego, czy jest to selfie, czy zdjęcie przy słynnym punkcie orientacyjnym, po prostu powiedz sztucznej inteligencji, czego chcesz.

      Zrzuć ogromną bombę na media społecznościowe

      Zaskocz swoich znajomych i obserwujących w mediach społecznościowych zdjęciem przedstawiającym Ciebie i osobę z drugiego zdjęcia, do którego masz prawa. Cieszcie się wspólnie ekscytującą niesamowitością generowaną przez sztuczną inteligencję.

      Jak wygenerować zdjęcie dwóch osób za pomocą AI?

      • Krok 1

        Prześlij wyraźne zdjęcie siebie w wysokiej jakości oraz drugie zdjęcie, do którego masz prawa.

      • Krok 2

        Wybierz rodzaj zdjęcia, które chcesz lub dostosuj je za pomocą własnego monitu. Następnie kliknij „Generuj”.

      • Krok 3

        Pobierz swoje wspólne zdjęcie i udostępnij je znajomym.

      Często zadawane pytania

      1.Ile czasu zajmuje wygenerowanie wspólnego zdjęcia?

      Tylko kilka sekund. Żadnego długiego czekania.

      2.Czy mogę spersonalizować własne wspólne zdjęcie?

      Absolutnie! Możesz powiedzieć AI dokładnie, jakiego rodzaju zdjęcie chcesz, a to ożywi Twoją wyobraźnię.

      3.Czy korzystanie z generatora wspólnych zdjęć AI jest bezpieczne?

      Tak! Twoje dane są bezpieczne. Nikt nie będzie miał do nich dostępu, a system automatycznie usunie Twoje dane w ciągu 24 godzin.
      Icon Credits 0